Sunt ceea ce sunt si nimic mai mult..

Faceți căutări pe acest blog

joi, 7 februarie 2013

Primii Opt


8 ani frumoşi cu amintiri plăcute,  începuţi în Grozavești cu ID  luat pe furis, cu discuţii interminabile pe messenger şi plimbari de mână primăvara prin Grădina Botanică.  Priviri în ochii verzi la apus de soare, dragoste, îmbrăţişări şi mângâieri, cu incertiduni şi discuţii, aşteptări, renuntări, dar niciodată la vise.

Cu distractie alaturi de prieteni dragi, învaţat şi încurajat, emoţii şi răbdare. Imi aduc aminte si acum de Haka din dimineața înainte de licență:)
Somnul bun sprijinindu-mi capul de pieptul  iubit si trezita dimineata de mirosul placut al cafelei calde aduse in camera si de muzica lu' Coldplay sau Your body is a wonderland John Mayer



Sarbatori petrecute in camin, doar de dragul de a fi cu tine si doar noi doi.

De pe atunci stiam ca nu-mi pot satura nevoia de a te strange in brate si a te privi in ochi. Ca dupa certurile sau discutiile dintre noi, nu pot sta suparata pe tine mai mult de o ora si oarecum sunt dependenta de bratele tale si nu vreau sa traiesc fara ele.



Când privesc înapoi, realizez că nu voi renunţa niciodată, indiferent câti nori negrii s-ar abate deasupra. Stiu ca vom învata sa ne întelegem si să comunicam, atunci cand deciziile noastre nu se ridica la înăltimea asteptarilor fiecaruia dintre noi, si vom avea puterea de a ne ierta, a zambi si a merge mai departe prin viata asta plina de surprize.
Dumnezeu sa ne însoțească mereu in drumul nostru si sa ne ajute sa ne indeplinim o  dorinta pe care de ceva vreme incercam sa o realizam.


Să facem din lucruri mici, lucruri marete, să creştem împreună şi să nu uităm să ne spunem "te iubesc" fără să lăsam o noapte să treacă adormind  suparati. Tare mult imi displace!!
Să căutăm întotdeauna  sa vedem binele si frumosul in fiecare lucru  şi fiecare om si sa putem rosti o vorba buna si de apreciere cand e nevoie oricui. Ştiu ca ma pot baza pe tine mereu, ca-mi vei fi alături şi ma vei intelege.
Imi doresc sa te pot strange în brate si cand vom ajunge sa ne privim stranepotii, cand ii vom duce în parc sau la film :)
Continui sa privesc optimistă în sus!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu